Играчи на ЦСКА и Лудогорец трябва да внимават в Европа, рискуват да "оставят" тимовете си


Играчи на ЦСКА и Лудогорец трябва да внимават в Европа, рискуват да "оставят" тимовете си
Снимка: Getty Images

1530 0

Единствените родни представители в груповите фази на европейските клубни турнири за втора поредна година - Лудогорец и ЦСКА, трябва да внимават в предстоящите им двубои от четвъртия кръг на групите. И по-конкретно техни футболисти.

"Орлите" се изправят отново срещу Брага в Лига Европа, като полузащитникът на отбора Алекс Сантана трябва да е особено внимателен, тъй като има два жълти картона в мачовете до момента (в миналия мач с Брага и в първия кръг срещу Мидтиланд). При нов такъв той ще пропусна следващ мач.

5 човека при разградчани пък са с по 1 официални предупреждения и са на още два от същата санкция. При ЦСКА пък са с един повече играчите с по един жълт картон - 6 на брой, преди гостуването срещу Зоря (Луганск) в Лигата на конференциите.

Най-внимателен при "армейците" трябва да е централният защитник Томас Лам, който има две официални предупреждения, получени в първия мач срещу Рома и в последния - болезнената загуба от Зоря. А ето кой важен играч на ЦСКА е под въпрос за мача със Зоря.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички