Стана ясен опонентът на Лудогорец на 1/4-финалите за Купата на България


Стана ясен опонентът на Лудогорец на 1/4-финалите за Купата на България
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

1752 0

Българският шампион Лудогорец разбра следващия си опонент за Купата на България. На 1/4-финалите разградчани ще се изправят срещу тима на Монтана, който по-рано днес отстрани Левски (Крумовград) след 2:2 и дузпи на осминафиналната фаза.

Играещият във второто ниво на българския футбол Монтана се нуждаеше от 120 минути и дузпи, за да пречупи Левски от Крумовград като гост. В редовните 90 минути двата отбора си отбелязаха по едно попадение, а в продълженията паднаха още два гола.

Още в 25-ата минута халфът Боримир Карамфилов изведе домакините напред в резултата. Само две минути по-късно обаче Монтана възстанови равенството чрез Уамри. През второто полувреме двата тима не успяха да си вкарат и се стигна до продължения.

Там тимът на Монтана пръв нанесе удар, след като Владислав Цеков отбеляза страхотно попадение. Радостта на гостите обаче бе развалена в самия край на мача, когато Ахмед Осман изравни за Левски Крумовград. При дузпите домакините не издържаха на нервите и направиха няколко пропуска от бялата точка.

С резултат 1:3 при наказателните удари Монтана се класира за 1/4-финалната фаза, където ще премери сили с хегемона Лудогорец. Четвъртфиналната фаза ще се играе през пролетния дял.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички