След тежка контузия: Звезда на Лудогорец се завръща срещу Етър


След тежка контузия: Звезда на Лудогорец се завръща срещу Етър
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

5226 0

Една от звездите на Лудогорец - Рик Джонатан, който не е играл тази година заради сериозна контузия, ще се завърне в игра този уикенд. Това обяви самият той пред бразилското издание sambafoot.com.

Крилото претърпя операция заради скъсана връзка на коляното и се възстановява шест месеца. Той записа 48 мача за българския шампион, в които вкара 6 гола и даде 9 асистенции. В клуба е от края на 2021 година.

"Голяма радост е да се върна и да правя това, което най-много обичам, а именно да играя футбол. Беше много предизвикателен период, на борба, на болка, но сега ми предстои много щастие. Сигурен съм, че ще имам страхотен сезон, ще работя здраво и ще пожъна наградите за това в края", заяви Джонатан пред изданието.

"Благодаря на Бог, на семейството ми, на медицинския отдел, физиотерапевтите и многото хора, които ми помогнаха и ме подкрепиха", допълни бразилецът. Този уикенд на Лудогорец му предстои домакинство на Етър (Велико Търново). Междувременно, Лудогорец счупи рекорда си за най-скъпо попълнение. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички