След отпадането от Шампионска лига: Притеснява ли се Анте Шимунджа за поста си в Лудогорец?


След отпадането от Шампионска лига: Притеснява ли се Анте Шимунджа за поста си в Лудогорец?
Снимка: LAP.BG

8160 0

Наставникът на Лудогорец Анте Шимунджа коментира дали се притеснява за неговия треньорски пост след отпадането на отбора от Шампионска лига. Не е тайна, че основната цел пред ръководството на Лудогорец бе влизане в групите на най-големия европейски клубен турнир - нещо, което няма да се случи и през този сезон.

Шимунджа заяви, че въпросът за неговата оставка не трябва да е към него. Той смята, че влизане в групите на Лига Европа също не е толкова лош резултат, макар и да не е щастлив от факта, че Лудогорец загуби шансове за групите на Шампионска лига. Шимунджа подчерта, че може да поеме отговорност за този тим, като добави, че вярва в играчите си.

Попитан след мача дали се притеснява за треньорския си пост в Лудогорец, Шимунджа отговори следното: "Това не е въпрос за мен. Аз искам да давам най-доброто за своя отбор и да вземам максимума от играчите - искам да печелим. Искам да влезем в групите на Лига Европа, мисля, че това не би било чак толкова лошо постижение."

"Съгласен съм, че Лудогорец иска да качва нивото и да достига до най-високото ниво и не съм щастлив, че нямаме шанс да играем в групите на Шампионска лига. Мога да поема отговорност за този тим, но вярвам в тях", добави Анте Шимунджа.

Как Анте Шимунджа коментира трите червени картона за Лудогорец, четете в линка!

 

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама
Избрано от Ла Лига

Момчето, което пази планетата, мисли няколко хода напред и благодари, че го отхвърлят

През лятото на 2020 година Барселона отдели от бюджета си 5 милиона евро и плати на Лас Палмас за привличането...

Реклама
Най-четени новини

виж всички