Sky Sports "загря" английската публика с анализ за предстоящия мач между Тотнъм и Лудогорец


Sky Sports "загря" английската публика с анализ за предстоящия мач между Тотнъм и Лудогорец
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

1393 0

Британският спортен канал Sky Sports "подгря" английската публика за двубоя на Тотнъм срещу Лудогорец с обширен анализ за двата отбора. В четвъртък вечер "шпорите" гостуват на българския шампион в трети мач от групите на Лига Европа, който ще можете да проследите НА ЖИВО в SportLive.bg

В своята публикация Sky Sports обръща внимание на новините в лагера на Лудогорец, отсъстващите футболисти и формата на тима през този сезон. "Триото на Лудогорец Джордан Икоко, Мавис Чибота и Каули се появиха като резерви срещу ЛАСК и може да започнат като титуляри срещу Тотнъм, докато Вандерсон и Иниго Мартин са трайно отсъстващи", отбелязва Sky Sports.

Относно старши треньора на Лудогорец Станислав Генчев английската медия пише: "Той е само на 39 и това е първата му мениджърска роля, след като временно зае мястото на Павел Върба след напускането му на 25 октомври." След това Sky Sports цитира изказването на Станислав Генчев за Жозе Моуриньо, което може да откриете тук.

От Sky Sports отчитат резултатите на Лудогорец в евротурнирите, а след това разглеждат моментната форма на отбора. "След като спечели първата си шампионска титла на България през 2012-а, оттогава насам Лудогорец неизменно се класира в Европа. Те достигнаха 1/8-финалите през 2013/14, след като излязоха като №1 от групата си, както и 1/16-финалите през 2017/18 и в миналия сезон."

"Те не са побеждавани в девет мача в българското елитно първенство и са първи в подреждането с по-добра голова разлика. Лудогорец все още е в търсене на първата си точка в Лига Европа, след като стартираха с две поредни загуби", пишат от Sky Sports.

А кои, според Жозе Моуриньо, са двата най-добри български отбора - вижте тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички