Звезда на Тотнъм потвърди най-притеснителния факт за Лудогорец в мача


Звезда на Тотнъм потвърди най-притеснителния факт за Лудогорец в мача
Снимка: Gulliver/GettyImages

1480 0

Една от звездите на английския гранд Тотнъм - Муса Сисоко, потвърди вероятно най-притеснителния факт за Лудогорец преди мача между двата тима. А именно, че "шпорите" съжаляват за изненадващата загуба от Антверп миналия кръг и сега ще търсят на всяка цена победата, като няма да има и подценяване и ще има игра на 100%. Освен това сподели, че загубата не е вариант.

"Всички бяхме разочаровани от резултата миналата седмица, защото не играхме добре. Искаме да спечелим колкото се може повече точки, за да се класираме по-бързо за следващата фаза. Това не беше приемливо и мисля, че утре е добра възможност да покажем, че сме сме си взели поуките от този мач.

Ще бъде тежък мач. Те са добър отбор, имат добри играчи. Трябва да отидем там с характер и позитивно настроение, за да спечелим. Не трябва да допускаме загуба, защото ще стане тежко за нас по-нататък. Имаме много мачове. Хубавото е, че разполагаме със силен състав. Моят фокус е мач за мач. Искаме да стигнем колкото се може по-напред. Така големите отбори печелят трофеи. Фокусирани сме за мача утре и трябва да сме сигурни, че ще спечелим. След това ще мислим за мача в неделя. Всеки мач е важен, не трябва да го подценяваме. Всички в състава знаят колко е важен този мач и сме готови за битка" - сподели Сисоко.

А Жозе Моуриньо сравни Лудогорец с Байерн Мюнхен и ПСЖ и обеща пълна мощ от Тотнъм срещу "орлите".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички