Кирил Десподов с рецепта как Лудогорец да вземе титлата: Повече заслужавахме победата!


Кирил Десподов с рецепта как Лудогорец да вземе титлата: Повече заслужавахме победата!
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

4792 0

Нападателят на Лудогорец Кирил Десподов записа силен мач срещу ЦСКА, в който се отличи с гол и асистенция. Двата тима завършиха 2:2 и спорът за титлата остава отворен. Той обаче смята, че е по-добре, когато има конкуренция.

"Няма какво да стане", ако Лудогорец си вземе мачовете

"Аз мисля, че и двата отбора не бяха излезли за равен, а за победа. Според мен ние трябва да съжаляваме повече, защото създадохме повече положения. Направихме глупави грешки. Не бяхме концентрирани, може би. Оставаме до края в битката, в следващите 3 мача ще се реши. Трябва да сме концентрирани да ги вземем и няма какво да стане", сподели родният национал,

"В такива мачове е нормално да има напрежение и накъсване на играта. Не мисля, че днес се случи нещо специално и повече. Получи се добър мач за зрителите с 4 гола. Жалко е, че не успяхме да вземем трите точки, ние заслужавахме повече". 

"Сега ни очаква финал и трябва да  се възстановим и съсредоточим върху това. Мисля, че е по-добре да има конкуренция, това ти дава повече мотивация и да не се отпускаш. Винаги е хубаво, когато има някой да ти диша зад врата. Според мен не е нищо сериозно, надявам се до 1-2 дни да се оправят нещата", допълни той за леката травма, която получи в двубоя.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички