Швиерчок: Ще се класираме за групите в Лига Европа, но първо гледаме към Черно море


Швиерчок: Ще се класираме за групите в Лига Европа, но първо гледаме към Черно море
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

1729 0

Голмайсторът на Лудогорец Якуб Швиерчок е сигурен в това, че неговият отбор ще успее да преодолее Марибор в плейофите, а с това и да се класира за груповата фаза в Лига Европа. Звездата на "орлите", която вече има пет попадения в евротурнирите за сезона след двата си гола срещу ТНС в реванша, подчерта, че за неговия отбор първо предстои мач с Черно море и това е най-важното за разградчани към момента.

 

“Това е важна победа, защото трябва да останем фокусирани, за да не допуснем някоя изненада. Получих два добри паса, вкарах, а това е моята работа”, заяви Шверчок. 
“Ние сега ще се фокусираме върху мача с Черно море, а после ще мислим за Марибор. Смятам, че сме по-добрият отбор и ще се класираме за групите на Лига Европа”, завърши нападателят на “орлите”. 

"Това е важна победа, защото трябва да останем фокусирани, за да не допуснем някоя изненада. Получих два добри паса, вкарах, а това е моята работа", заяви Шверчок, който вече има четири попадения в Лига Европа и се намира на само един гол от водачите за голмайсторския приз в турнира.

"Сега ще се фокусираме върху мача с Черно море, а после ще мислим за Марибор. Смятам, че сме по-добрият отбор и ще се класираме за групите на Лига Европа", добави още Швиерчок. А какво заяви наставникът на Лудогорец Стойчо Стоев след изразителната победа над ТНС - четете тук.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички