Стойчо Стоев: Извинявам се, но Лудогорец просто е по-класният отбор


Стойчо Стоев: Извинявам се, но Лудогорец просто е по-класният отбор
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

12019 0

Наставникът на Лудогорец Стойчо Стоев говори със самочувствие след поредния изразителен успех в Лига Европа. "Орлите" отвяха ТНС като гости с 0:4, с което направиха общия резултат от двата мача 0:9. Стоев заяви, че ТНС просто не отговаряше на класата на Лудогорец, а резултатът от двата мача е бил напълно очакван.

„Моите уважения, към противника, опитваше се да бъде опонент, но класите са различни. Трябва да си го признаем. Общо взето с лекота спечелихме, нямахме кой знае какви затруднения. При 2:0 имаше някакви положения за домакините, но то беше ясно. Като цяло имаше доста добри моменти, които ми харесаха. Всеки се стараеше спрямо задачите си на терена. Един мач, който го взехме с лекота”, коментира той.
„Казах на играчите си, а и те си го знаят, всеки играч има честолюбие и трябва да си го защитава на терена. Трябва да защитават и имиджа на клуба. Не е от кой знае какво значение тази победа, но всеки голям клуб излиза с концентрацията да печели мачовете си”, допълни специалистът
„Липсата на концентрация дойде, защото резултатът беше доста добър. В главата им може би беше и да спестят някакви усилия. Тогава правиш някакви непредизвикани грешки и така дойдоха положенията им.”
„Пробвах да видя как ще играем и с трима в центъра. В дадени моменти в бъдеще може би ще използвам тази схема. Самите футболисти трябва да я изпитат на терена, за да бъдат по -покойни, както те, така и ние треньорите.”
„Марибор е предмостие за групите Лига Европа. Трябва да направим всичко възможно, за да спе1челим тези два мача”,Наставникът на Лудогорец Стойчо Стоев говори със самочувствие след поредния изразителен успех в Лига Европа. "Орлите" отвяха ТНС като гости с 0:4, с което направиха общия резултат от двата мача 0:9. Стоев заяви, че ТНС просто не отговаряше на класата на Лудогорец, а резултатът от двата мача е бил напълно очакван.

"Моите уважения към противника, опитваше се да бъде опонент, но класите са различни. Трябва да си го признаем. Общо взето с лекота спечелихме, нямахме кой знае какви затруднения", заяви Стоев след края на мача.

"Казах на играчите си, а и те си го знаят, всеки играч има честолюбие и трябва да си го защитава на терена. Трябва да защитават и имиджа на клуба. Не е от кой знае какво значение тази победа, но всеки голям клуб излиза с концентрацията да печели мачовете си", допълни наставникът на "орлите".

Стоев коментира и промяната в схемата на игра в средата на терена, която опита за днешния мач: "Пробвах да видя как ще играем и с трима в центъра. В дадени моменти в бъдеще може би ще използвам тази схема. Самите футболисти трябва да я изпитат на терена, за да бъдат по -покойни, както те, така и ние треньорите."

По отношение на предстоящите плейофи срещу Марибор, Стойчо Стоев заяви, че неговият отбор ще направи всичко възможно да спечели двата мача, за да се класира за групите в турнира. А какво каза треньорът на Марибор по отношение на Лудогорец - четете в този материал на SportLive.bg

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички