Ще има ли Лудогорец трудности при евентуален трансфер на Кафу?


Ще има ли Лудогорец трудности при евентуален трансфер на Кафу?
Снимка: БГНЕС

6041 0

Старши треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев заяви, че класата на тима си е казала в думата в срещата срещу "Ботев", спечелена с 1:3.

„Имахме трудна седмица. Мачът с Базел беше напрегнат. Необходими ни бяха точки там, а и тук в Пловдив. Имаше и други футболисти, които влязоха да играят. Поведохме 1:0, получихме едно изравняване. Две-три подавания в дъбочина и излязоха срещу Владо Стоянов. Класата си каза думата нататък. Тези точки на нас са на необходими“, коментира наставника.

Попитан за евентуално бъдеще на Марселиньо в треньорството, Дерменджиев сподели: „Марселиньо е едно много умно момче. Той винаги е добре дошъл и ще бъде добре приет в щаба, но още му е много рано. Мога да ви кажа, че той още 2-3 години ще играе футбол.“

А относно това дали клубът ще има трудности при евентуален трансфер на Джонатан Кафу, Георги Дерменджиев коментира „Ние сме един клуб, който има много добра организация, така че работим по тези въпроси. Но знаете, че офертата трябва да я одобрят собствениците, а хората, които трябва да обезпечат такъв тип футболист, работят“.

 

 

 

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички