Дерменджиев не пожела да коментира до колко решаваща бе липсата на Марселиньо и Минев


Дерменджиев не пожела да коментира до колко решаваща бе липсата на Марселиньо и Минев

1685 0

Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев заяви след ремито с Базел, че ако съдбата е на тяхна страна, разгрдачани ще съумеят да се класират за Лига Европа. Той не пожела да коментира до колко решаваща е била липсата на Марселиньо и Йордан Минев.

„Добре е, че и Базел, и Арсенал ще играят на максимума. Ако съдбата е благосклонна, ще се класираме. Ако не, пак ще сме доволни, защото играхме в груповата фаза на Шампионската лига и докарахме отбори, които феновете искат да видят“, заяви специалистът.

"В началото казах, че това е бъде едно тактическо надиграване. Аз съм изключително доволен от играчите. Виждате и знаете, че Базел е силен отбор. Момчетата показаха изключително израстване. Аз съм доволен. Всеки иска да бием и ние искахме, но в края на краищата този резултат ни задоволява. Не ни бе по-трудно, става дума за различно надиграване. Отговорността е по-голяма. Трябваше атаките, които имахме, да ги развием по-добре. Но след мач е по-лесно да е говори. Поздравявам играчите“, започна Дерменджиев.

„И Вандерсон, и Сисиньо се справиха много добре“, заяви лаконично наставникът.

Относно Владо Стоянов, който се завърна сред титулярите за мачовете в ШЛ. „Никога не съм се съмнявал в качествата на Владо Стоянов. Имаше моменти, в които трябваше да е на пейката не защото не е добър и няма да се справи, а защото това бе най-добре за него".

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички