Дерменджиев: Искам мачът с Базел да се помни дълго


Дерменджиев: Искам мачът с Базел да се помни дълго
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

1712 0

„Даваме си сметка, че ни чака труден мач срещу много добър съперник, но ние сме позитивни и искаме да играем напролет в Европа“, обяви наставникът на Лудогорец Георги Дерменджиев на пресконференцията преди утрешния двубой с Базел.

„Орлите“ приемат швейцарския тим на Националния стадион „Васил Левски“ в пряк сблъсък за третото място в група А на Шампионска лига, което дава право за участие в Лига Европа през пролетта. „Ние нямаме кадрови проблеми, освен Витиня, който отдавна се лекува от контузия. Ние ще играем тази игра, която можем. Даваме си сметка, че ни чака труден мач срещу много добър съперник, но ние сме позитивни и искаме да играем напролет в Европа. Този мач трябва да се изиграе на едно изключително високо интелектуално ниво, за да постигнем успех“, коментира Дерменджиев на днешната пресконференция.

„Аз утре очаквам от нашия отбор да изиграе един много добър мач и тази рутина, която отборът придоби вече, точно утре да успеем да я приложим. Наистина Базел е в много добра форма, но нашата форма също е добра. Искам отборът да изиграе един мач, който вие да запомните. Това ще бъде един тактически мач от двата отбора. Ние изиграхме много мачове, които бяха под по-голямо напрежение от този, така че аз не мисля, че това ще окаже влияние. Вярно е, че има много голяма отговорност върху футболистите“, допълни треньорът на разградчани.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички