Щастливият Петев: Бранихме гола аванс на всяка цена, Левски е претендент за титлата


Щастливият Петев: Бранихме гола аванс на всяка цена, Левски е претендент за титлата
Снимка: ludogorets.com

2210 0

Наставникът на Лудогорец Ивайло Петев сподели мнението си за успеха над Левски в дербито на 12-ия кръг в Първа лига с 1:0. 

Той подчерта задоволството си от успеха на "Георги Аспарухов", тъй като изходът от двубоя е бил от огромно значение от 12-кратните шампиони. Петев вярва, че дозата загубени точки от началото на сезона е след индивидуални грешки на част от футболистите.  

Коментарът на Петев

"Мачът беше изпълнен с единоборства, футболът отстъпи. Зарядът беше огромен. Използвахме ситуацията си за гол. Играхме безгрешно в защита. 

Мисля, че минимализираме опитите на Левски. През второто полувреме можехме да вкараме и втори гол. Поздравявам публиката и футболистите, сега остава да се възстановим за следващия мач.

Винаги в дербитата и в мачовете в Европа показваме друго лице. Изгубихме толкова много точки в индивидуални грешки, върху които ще работим. 

Левски контролираше топката в средата, но нямаха положения. Знаех, че ще имаме възможност за контраатаки. Бранехме гола аванс на всяка цена. 

За всеки един мач се стремим да подхождаме професионално. Дербитата с Левски и ЦСКА са по-специални и тук беше важно да бъдем отговорни. 

Има доста повторения, които да се върнат и хора, които да вземат решения за съдиите. Аз не искам да коментирам. В дерби всичко може да се случи. Емоции може би бяха в повече. В цял свят е така. 

Виждам Левски като претендент за титлата. Той играе добър футбол и има добри футболисти. Борбата ще е тежка. Има още много двубои. Това беше мач, който трябва да спечелим и се радвам, че го направихме", обясни Петев след края на срещата. 

Ето какво обясни героят за Лудогорец след успеха над Левски!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички