Мачове без феърплей: Захапа ли шеф в ЦСКА Левски преди дербито с Лудогорец?


Мачове без феърплей: Захапа ли шеф в ЦСКА Левски преди дербито с Лудогорец?
Снимка: БГНЕС

3873 0

Изпълнителният директор на ЦСКА Филип Филипов даде интервю, в което коментира предстоящите сблъсъци с Локомотив Пловдив и Левски. "Армейците" срещат двата съперника в следващите два кръга, като ще се надяват да продължат победната си серия.

"Според мен мача с Локомотив Пд ще бъде сложен, очаква ни интересен мач. Надявам се, че ние ще си тръгнем победители, но ще бъде трудно. И ние се намираме в подем, има настроение и самочувствие в отбора ни.

ЦСКА всяка година иска да спечели титлата, прави максималното. Ще направим всичко възможно да бъдем на върха тази година" - започна той пред Българската национална телевизия.

Впоследствие бе запитан за конкуренцията в челото на класирането на Първа лига. През този сезон борбата изглежда доста по-оспорвана и между повече участници. Филипов обаче се върна към края на миналата кампания и сподели за липса на феърплей в някои мачове тогава.

Припомняме, че тогава "червената" общност обвини "синята", че умишлено е дал почивка на ключови състезатели, които дни по-късно излязоха срещу ЦСКА, за да помогне на Лудогорец да спечели титлата. Въпреки че Левски се бореше за участие в Европа в този момент.

"Хубаво е, че ще има повече отбори, които ще се борят за първите места, конкуренцията като е силна, ще има повече напрегнати мачове, мисля, че ще бъде интересно първенство. ЦСКА има най-голямата фенска маса, надявам се всеки да играе за себе си, защото миналата година в края на първенството се получиха не дотам граничещи с феърплея мачове" - заяви той.

За финал коментира и дербито с Левски: "Фаворите в това дерби никога няма. Всичко е въпрос на мобилизация, на характер, на моментно състояние, мисля, че ще стане хубав мач. Искам да призова феновете - дербито да бъде наистина един празник за футбола". Освен това Филипов посочи кога "Българска армия" ще бъде съборена и колко време ще се строи новия стадион.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички