Мирослав Иванов: Лудогорец играе добре, доминира, но не може да вкара гол


Мирослав Иванов: Лудогорец играе добре, доминира, но не може да вкара гол
Снимка: Ивайло Илиев/Actualno.com

1519 0

Бившият играч на Левски и Лудогорец Мирослав Иванов говори преди сблъсъка между двата тима, като заяви, че не го смята за определящ към момента в битката за шампионското място. Според него има все още много време и точки бързо може да бъдат наваксани.

Той е на мнение, че дори и при загуба Лудогорец няма да се отдалечи прекалено много от първото място. "Видяхте и през миналата година – наваксаха много точки след пристигането на Ивайло Петев, така че има достатъчно време. Има прекалено много мачове до края. Трудно е да си правим изводи още след този мач", заяви той пред "Мач телеграф".

Какъв е основният проблем на Лудогорец?

"В повечето мачове Лудогорец играе добре, доминира, но не може да вкара гол, както се случи и срещу Локомотив Пловдив. Гледах мача, Лудогорец игра добре, но не успя да вкара втори гол. Видяхме една нелепа грешка, която се случва изключително рядко. Това доведе до загуба на две точки, но като игра, според мен Лудогорец като игра стои много добре както в първенството, така и в Европа. Тимът стои стабилно. Да, има над какво да се работи, но отборът разполага с може би най-добрите треньори в България, които ще направят каквото трябва".

Относно напускането на Кирил Десподов: "В Лудогорец има голяма дълбочина в състава. Факт е, че Кирил Десподов оставяше много сериозна следа и с асистенции, и с голове. Смятам обаче, че футболистите, които са в Лудогорец, не трябва да имат проблем да го заменят най-малко в първенството, защото нашето първенство не е от най-висока класа. Всички играчи в Лудогорец са класни, така че трябва да го заменят подобаващо". А от групата на Левски отпадна един от националите на "Герена".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички