Ивайло Петев се завръща на "Герена" 10 години след събличането


Ивайло Петев се завръща на "Герена" 10 години след събличането
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

1854 0

Тази вечер Ивайло Петев се завръща отново на стадион "Георги Аспарухов" след като последното му идване там беше съпътствано от един от най-унизителните моменти в живота му.

Неприятни спомени за Петев на "Герена"

На 8 октомври 2013 година Петев бе съблечен от група фенове на Левски при представянето му като нов наставник на "сините". Всичко това стана преди да започне пресконференцията. Това се случи и пред очите на сегашния собственик и тогавашен директор Наско Сираков, който не успя да го защити по никакъв начин.

Петев пък пое към чужбина след тези събития и в следващите 10 години работи в Кипър, Хърватия, а беше национален селекционер на България и Босна и Херцеговина. Завърна се в родното първенство през март тази година, като гостуването на Лудогорец на "Герена" вече бе отминало. Той срещна веднъж „сините“ - в плейофите в края на миналия сезон, а „орлите“ победиха с 3:2, пише "Мач телеграф".

Петев има и други лоши спомени от идванията си на „Герена“. След края на полуфинала реванш за Купата на България през 2001 година (1:0 за Левски, но общ резултат 4:1 за Литекс), настана масово меле, в което играчи на "оранжевите", сред които и Петев  имаха инцидент със "сини" играчи. А пред Sportlive.bg Емил Велев сложи Лудогорец на 4-то място сред претендентите за титлата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички