Шимунджа за Андерлехт: Трябва да сме много умни, традициите имат значение


Шимунджа за Андерлехт: Трябва да сме много умни, традициите имат значение
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1173 0

Треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа открои важните неща за своя тим преди мача с Андерлехт в Лига на конференциите. Българският шампион среща белгийците утре вечер от 22:00 часа в Разград.

"Очаквам много конкурентен мач. Срещаме най-добрия и най-големия клуб от Белгия. Най-важното е да сме организирани в утрешния мач. Много важно за следващите ни мачове е и да не мислим за техните проблеми. Трябва да мислим за себе си и как да сме по-добри на терена. Не смятам, че ще е някакво предимство за нас това, което се случва при тях", започна словенецът на пресконференция.

"Знаем за тях, че са много агресивни. Трябва да сме много умни. Казах, че Андерлехт е генерално най-големият отбор в Белгия, традициите имат значение. Дали са важни играчи на европейския футбол. Всеки клуб попада в криза понякога, нормално е", продължи Шимунджа.

Той припомни, че утрешният съперник няма много общо с отборите, с които Лудогорец игра на зимния си лагер. И напомни, че тимът му ще бъде без трима важни свои играчи. Той обаче е убеден, че останалите ще се справят и вярват в това.

"Основната ни цел е да сме шампиони в България. Утре няма да сме отпуснати, участваме в три турнира. Искаме да се борим във всеки от тях. Не е клише да гледаме мач за мач", завърши треньорът на "орлите". А ето какво каза Кирил Десподов за мача с Андерлехт.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички