Упорит Лудогорец все пак намери заместника на Сисиньо в Южна Америка


Упорит Лудогорец все пак намери заместника на Сисиньо в Южна Америка
Снимка: Оф. сайт на Лудогорец

2260 0

Упоритостта на Лудогорец в търсенето на заместник на Сисиньо е напът да бъде възнаградена. "Орлите" неуморно търсеха новия си десен бек в Южна Америка и, въпреки че изпуснаха Алекс Виго от Ривър Плейт, сега се надяват да договорят чилиец.

Въпросният футболист играе в аржентинския елитен Уракан и се казва Гийермо Сото. Разградчани са се разбрали с 29-годишния футболист за личните му условия по договора, остава да се разберат с клуба за трансфер.

Българският шампион е предложил първа оферта на стойност 500 000 евро, но тя е била отхвърлена от Уракан. Клубът очаква ново, подобрено предложение за играча.

Както е известно, след 8 и половина сезона в Разград, Сисиньо поиска да се прибере в родината си и подписа в Бразилия. Първоначално "орлите" виждаха заместника му в 23-годишния Виго, но той избра да премине в Цървена Звезда. А ето коя бивша звезда на Лудогорец е пред завръщане в клуба. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички