Шимунджа с коментар за ситуацията около Каули и зимната селекция на Лудогорец


Шимунджа с коментар за ситуацията около Каули и зимната селекция на Лудогорец
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

1172 0

Треньорът на Лудогорец - Анте Шимунджа, говори след поражението на разградчани в първата им контрола в Турция. Родният хегемон загуби с 1:2 от подвизаващия се във Втора Бундеслига Хановер .

Резултатът винаги е важен, дава ти повече мотивация за следващия двубой, но след една седмица ще имаме още 8-9 тренировки...ние сме в началото на нашия лагер. Въпросът е как ще го завършим. Направихме някои добри комбинации, от тази страна съм щастлив, но не и от резултата. Нямаме контузени, което е добре“, започна коментара си Шимунджа

Важно е на всяка позиция да имаме качествени футболисти. Говорихме със Спас и ще се опитаме да играем с него в тази позиция. Доволни сме от него в този мач“, отговори той на въпрос за проблематичната позиция на десния бек в отбора.

Имам някои желания. Отборът работи върху тях и очаквам, че скоро ще имаме позитивна информация“, каза той относно слуховете за нови попълнения.

Той показа доста добри неща в предишните дни. Днес в мача показа, че може да командва защитата. Той е много качествен футболист, вярвам, че с много работа той ще бъде успешен при нас", сподели Шимунджа за новото попълнение на Лудогорец - Диниш Алмейда.

Словенският специалист коментира и Каули Оливейра, който е свързван с изходящ трансфер, а в контролата срещу Хановер не взе участие.

Каули е част от нашия отбор. Ще говорим с ръководството и ще видим какво ще решат“, призна Шимунджа.

Вижте ТУК репортаж от първата контрола на Лудогорец

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички