От Берое потвърдиха: Лудогорец им даде под наем бразилец, за когото плати 1 млн. долара


От Берое потвърдиха: Лудогорец им даде под наем бразилец, за когото плати 1 млн. долара
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1818 0

От Берое потвърдиха, че са привлекли под наем бразилски футболист от шампиона Лудогорец. Става въпрос за бранителя Педро Енрике. Лично изпълнителният директор на старозагорския тим Стелиян Попчев потвърди за колегите от dsport.

"Преговорите с Лудогорец за Педро Енрике са приключени. От днес следобед той ще се включи към заниманията на отбора. Може да кажем, че за втория полусезон ще бъдем с изцяло нова защита.

При подписването с десен бранител, имаме подпис с ляв краен защитник, на когото очакваме да му се оправят документите – има проблем с паспорта и свидетелството за съдимост. Очакваме го да се присъедини в лагера в Турция. Ще бъдем с изцяло нова защита и се готвим за новия сезон" - Заяви Попчев за dsport.

Педро дойде в Лудогорец от Порто Алегре през миналата година (септември), като "орлите" бяха платили около 1 милион долара за него. Той обаче игра предимно за дубъла, като участва в две срещи за първия ти.

Това е седмото ново попълнение за старозагорския тим през този зимен трансферен прозорец. Шестото ново попълнение за Берое е хърватски защитник.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички