Неприятно: Сръбски гранд остави Лудогорец капо, отмъкна им заместника на Сисиньо


Неприятно: Сръбски гранд остави Лудогорец капо, отмъкна им заместника на Сисиньо
Снимка: Alexander Stoyanov / LAP.bg

1744 0

Лудогорец получи удар в гърба от сръбски гранд, с който е мерил сили в евротурнирите. Това е Цървена Звезда, който е напът да отмъкне от българския шампион една от трансферните им цели. Става дума за десния защитник Алекс Виго, който е собственост на Ривър Плейт.

Аржентинецът беше близо до преминаване в Разград, след като се оказа ненужен в Ривър след завръщане от наем. Родният клуб беше готов да брои 1,8 милиона долара на гранда за 50% от правата на Виго. Според riverelmasgrande.com бекът е имал и други предложения, но се е бил спрял на офертата от България. Имал е и договорка да подпише за 3 години.

Тогава се е намесил сръбският клуб, който е провалил сделката на Лудогорец. Той ще вземе аржентинеца под наем за една година, а в договора ще има и опция за откупуването му. Сделката е почти на 100% уредена, изпипват се някои детайли само.

Ако Цървена Звезда са доволни от 23-годишния футболист и решат да го откупят, те ще трябва да броят 2,8 милиона долара за 100% от правата му, се казва в материала. А ето с кой друг аржентинец е свързван Лудогорец.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички