Шимунджа: Играхме добре през първото полувреме, не сме доволни от загубата


Шимунджа: Играхме добре през първото полувреме, не сме доволни от загубата
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1600 0

Треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа коментира представянето на отбора му при тежкото поражение от Ференцварош. Той изтъкна, че „орлите“ са играли добре преди почивката на двубоя.

Причината за загубата е, че допуснахме голове и не вкарахме такива. Доволен съм много от първото полувреме. Можехме да вкараме 2-3 попадения. Имахме състезатели, които дълго време не бяха играли – Каули, Иван Йорданов. Ихинио игра на чужда позиция. Трябва да гледаме първото и да се учим от второто", обяви Шимунджа.

Хареса ми добрата игра през първата част. През второто може би бяхме изморени. Положително е, че доста играчи бяха на терена 90 минути. Не сме доволни от загубата, но такава е ситуацията", продължи той.

Имаме още 10-12 дни да работим. Знаем, че Каули не е играл от април. Иван идва от контузия. Дадохме шанс на Алекс (б.р. Ганчев) и Пепи Георгиев. Това е причината да свалим нивото през второто, но и Ференцварош е много добър съперник", изтъкна словенският специалист.

Вероятно втория или третия кръг ще играем с точно такъв съперник, но нека вървим стъпка по стъпка. Гледаме към първия противник. Очарован съм от първото полувреме. Повечето състезатели утре имат вече доста мачове зад гърба си, няма да е същото утре. Очаквам кураж и идеи от тях", обяви наставникът на Лудогорец. 

Клубът ще анонсира нещо, ако се случи трансфер през тези дни. Това не е моя работа. Господин Караманджуков е по тази част“, завърши Шимунджа.

А ето с кого Лудогорец подписа с мисъл за бъдещето.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички