С мисъл за бъдещето: Лудогорец поднови договора на 21-годишен българин


С мисъл за бъдещето: Лудогорец поднови договора на 21-годишен българин
Снимка: Getty Images

1651 0

Ръководството на Лудогорец обяви с публикация в официалния си сайт, че Доминик Янков е удължил договора си с клуба до 2025 година!

Предишното споразумение с 21-годишния футболист изтичаше след 12 месеца и сега "орлите" се подсигуриха, че няма вариант, при който да го изпуснат без пари в бъдеще.

Юношата на 11-кратните шампиони стигна и до националния отбор на България, а до момента е натрупал 90 мача със зелената фланелка във всички турнири, в които е вкарал 12 гола и е раздал 14 асистенции!

Ето какво написаха "зелените" в сайта си:

"Един от големите таланти в Лудогорец - Доминик Янков, удължи договора си с Клуба до 2025 година. Халфът ще бъде остовна част от отбора на единадесеткратните шампиони, който на 5 юли стартира поредното си участие в европейските клубни турнири. Янков, който е продукт на детско-юношеската академия на Лудогорец, ще продължи да се развива в тима, за който вече изигра 74 мача в българското първенство и 16 двубоя в евротурнирите, като отбеляза 12 гола. През миналия сезон Доминик Янков бе играчът на Лудогорец, записал най-много мачове в efbet Лига - 28.

Силните игри на един от големите таланти в българския футбол му донесоха място в мъжкия национален отбор на България, като преди това мина през всички юношески и младежки гарнитури".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички