Шанс пред Десподов - Рейнджърс търси крило след тежка травма на сина на Хаджи


Шанс пред Десподов - Рейнджърс търси крило след тежка травма на сина на Хаджи
Снимка: Оф. сайт на Лудогорец

1664 0

Актуалният шампион на Шотландия – Глазгоу Рейнджърс, е на трансферния пазар в търсене за офанзивен полузащитник. Както е известно, грандът от столицата на Шотландия е набелязал в трансферния си списък футболист №1 на България за 2021-а година – Кирил Десподов.

Причината за тези действия от тима, базиран на стадион „Айброкс“, е, че Янис Хаджи получи много сериозна травма в коляното, която ще извади дясното крило от игра до края на сезона за отбора, воден от Джовани ван Бронкхорст.

23-годишният Хаджи вече дори е преминал през оперативна намеса в лондонска болница, която е потвърдила продължителността на последващото му възстановяване, а лично нидерландският мениджър говори на брифинг, че клубът ще търси негов заместник до края на трансферния прозорец.

„Контузията на Янис е сериозна, а това не е добра вест за нас. Получихме удар. Янис е важен играч и няма да е наличен следващите месеци, така че със сигурност ще гледаме за нов играч, с който да подсилим състава“, отбеляза бившият играч на Барселона и Арсенал, но отказа да посочи конкретно име.

„Твърди сме в намеренията си, че този футболист би трябвало да е правилният за нас. Не искаме да се допълни просто с бройка. Нужен е баланс в отбора ни, който така и така е добър. Със сигурност следим пазара в следващите няколко дни“, конкретизира Джио.

Рейнджърс има също интерес към халфа на Блекбърн Роувърс Джо Ротуел и тийнейджърът от ПСЖ – Шави Симонс.

А какъв анализ направиха на Острова за играта на звездата на Лудогорец, разберете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички