Серджио Падт: Думите на Моуриньо са комплимент, готови сме за голямата крачка


Серджио Падт: Думите на Моуриньо са комплимент, готови сме за голямата крачка
Снимка: ludogorets.com

1760 0

Една от звездите на Лудогорец - вратарят Серджио Падт, сподели очакванията си за предстоящия двубой срещу ХИК Хелзинки. Стражът заяви, че той и съотборниците му са готови да влязат в битката.

"Орлите" посрещат в Разград финландския шампион в четвъртък (13.10) от 22:00 ч. в мач от 4-ия кръг от груповата фаза на Лига Европа.

"Всички сме готови да направим голямата крачка. Имаме една тренировка следобед. Мисля, че всички са добре и психически, и физически за голямата битка", разкри Падт на пресконференция преди мача.

"ХИК е добър отбор и това е причината да са в Лига Европа. Тук има много добри отбори. Видяхме го в първия мач. Утре ще бъде същото и затова трябва да сме подготвени. До момента имахме една възстановителна тренировка, днес отново ще проведем занимание, насочено специално към срещата. Осъзнаваме колко важен е въпросният двубой, за да играем мачове и през пролетта", допълни още той, след което коментира и изказването на легендарния Жозе Моуриньо, че неговият Рома ще спори за 2-ото място в Група "C" именно с "орлите".

"За мен това е голям комплимент от един голям треньор. Ние се опитваме да бъдем конкурентен отбор и да се противопоставяме на големите. Това е нашата идея", завърши вратарят.

Ето какво заяви преди срещата и треньорът на разградчани Анте Шимунджа

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички