Героят на ХИК обясни как се е стигнало до ценното реми срещу Лудогорец


Героят на ХИК обясни как се е стигнало до ценното реми срещу Лудогорец
Снимка: GettyImages

1313 0

Героят за ХИК Хелзинки срещу Лудогорец - Пърпарим Хетемай, говори след равенството между двата тима в Лига Европа, след като именно той вкара изравнителното попадение за финландския гранд. Това обаче не е единствената повод за гордост за футболиста, тъй като преди месец стана баща.

"Със сигурност новината за детето носи сила. Щастлив съм в личния си живот. Раждането на дете е едно от най-хубавите неща в живота. В същото време страстта, която има в нашия отбор и целите ни запалват всички. Лесно е да се играе, лесно е да носите емоции, да се борите, да се наслаждавате. Ако тези игри не те запалят, тогава вероятно трябва да спрем с футбола", обясни голмайсторът. 

35-годишният футболист има опит по международните терени с националния отбор на страната, но освен това се е подвизавал и във високо оценената Серия А. Обикновено той играе пред защитата и работата му е да предотвратява опасностите пред своята врата.

"Всички играхме добре. Този тип мачове са малко по-различни и е хубаво да играеш в тях, особено когато има страхотна подкрепа. В такива игри се вдига нивото на всички, не само моето", добави играчът.

Ето как се разви самата среща!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички