Разкритие: Марадона искал Клаудиу Кешеру в тима си, преди да почине


Разкритие: Марадона искал Клаудиу Кешеру в тима си, преди да почине
Снимка: Ludogorets.com

2533 0

Нападателят на Лудогорец Клаудиу Кешеру е имал готовност да напусне клуба, въпреки че в Разград планират да му предложат пост, след като завърши игровата си кариера. Румънският национал е имал предложение, на което е бил готов да каже "да", но не го е сторил заради "настоящия контекст".

Информацията призна самият Кешеру в разговор с румънска медия. Интересът към него е дошъл от аржентинския Химнасия Ла Плата, където самият Диего Марадона е искал нападателя в състава си. "Настоящият контекст" може да се тълкува тризначно: ситуацията с коронавируса, фактът, че Марадона почина, или договорът, който Клаудиу е подписал с Лудогорец.

"Преди 2 седмици бивш колега (вероятно Хорхе Броун, бел.ред.) ми писа, че играе за отбора, който Марадона тренираше - Химнасия Ла Плата. Че той ме иска там. Говорил е за мен на Диего. Не го очаквах, но му казах, че ако не е настоящият контекст, наистина щях да приема тази възможност сериозно. Но по този начин наистина не бе възможно", заяви Кешеру пред ultimafaza.ro.

"Да работя с Диего Армандо Марадона... Дори да знам, че това е невъзможно, фактът, че има възможност Марадона да ми бъде треньор, да го виждам всеки ден... е неописуемо. Други биха дали всичко, за да го видят поне веднъж в живота", допълва звездата на "орлите". А ето какъв пост в клуба може да му предложат в Разград след пенсионирането му

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички