Лудогорец ще предложи пост в клуба на Кешеру и Дяков след пенсионирането, ето какви


Лудогорец ще предложи пост в клуба на Кешеру и Дяков след пенсионирането, ето какви
Снимка: Ludogorets.com

2383 0

Нападателят на Лудогорец Клаудиу Кешеру ще остане в клуба и след края на игровата си кариера. Ръководството може да му предложи длъжността на спортен директор или на главен скаут/мениджър, информира "Тема спорт". Румънецът има договор с клуба до лятото на 2021 година, когато ще е на 34 години.

Преди да преподпише с разградчани, звездата им заяви пред медии в родината си, че иска да завърши кариерата си в Разград. Той дойде в клуба преди 5 години и стана голмайстор номер 1 на тима. И той, и ръководството искат да продължат да си сътрудничат и след като Кешеру окачи бутоните на пирона.

Румънецът ще е подходящ за всяка от готвените за него длъжности, тъй като владее отлично три езика - румънски, английски и френски. Клаудиу говори и български и малко италиански.

До 2021 г. има договор с клуба и капитанът Светослав Дяков. След година той ще е на 37 години и ако не смята да играе още, почти сигурно ще остане да работи в клуба. За него в Разград са предвидили да предложат длъжност в школата, твърди изданието. А кои отбори са на пътя на Лудогорец в Шампионска лига вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички