Прохазка си пожела мач като този с Левски през 2011-а и обяви: Лудогорец имат голямо самочувствие


Прохазка си пожела мач като този с Левски през 2011-а и обяви: Лудогорец имат голямо самочувствие
Снимка: БГНЕС

1550 0

Полузащитникът на Спартак Търнава - Роман Прохазка, заяви, че се радва да се завърне в България, където няколко години игра за Левски. Словакът е у нас със своя тим, за да изиграят първи мач от груповата фаза на Лига на конференциите срещу Лудогорец утре вечер.

"Много се радвам, че отново съм в България. Минаха шест или седем години, откакто за последно бях тук. Може би щях да се радвам повече, ако играехме с Левски и в София, но се радвам, че съм тук и с нетърпение очаквам мача.

Знам какъв отбор е Лудогорец и знам, че ще бъде много трудно. Имат много силни и добри футболисти. Не ги познавам всичките, защото имаше много промени. Най-важно е как ще се представим като отбор, а не как ще играя аз", коментира Прохазка на пресконференцията преди двубоя.

По-рано, пред словашки медии, халфът призна, че се надява Спартак да изиграе мач като този с бившия му тим Левски преди 12 години. Тогава словаците отстраниха родния гранд в Лига Европа след дузпи.

"С изключение на латвийския Ауда, ние дори не бяхме фаворити в предварителните кръгове и мисля, че това ни устройва доста добре. Ако успеем да направим мач като този с Левски София, няма да съм против.

Трудно е да се каже как ни възприемат, но българите имат голямо самочувствие. Убеден съм обаче, че техният треньор Ивайло Петев няма да ни подцени и подготвя отбора отлично. Познавам го, той е отличен треньор", каза словакът пред trnavskyhlas.sk. А ето кой е най-добрият играч на Лудогорец според треньора на Търнава.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички