Предлагат двама румънци за поста на Дерменджиев


Предлагат двама румънци за поста на Дерменджиев

1822 0

Двама популярни треньори от Румъния са били предложени на Лудогорец при евентуално уволнение на сегашния наставник Георги Дерменджиев, твърди "Всеки ден". Става дума за футболистите от близкото минало Лауренцио Регенкампф и Дан Петреску.

Първият само допреди няколко дни водеше Ал Хилал от Саудитска Арабия, но бе уволнен заради лоши резултати в последно време, Регенкампф се прочу у нас още като футболист, носейки екипа на Литекс в края на 90-те години на миналия век.

Дан Петреску също доскоро бе на работа в Близкия Изток. Бившият защитник на Челси бе начело на катарския Ал Араби. През декември миналата година арабите уволниха Петреску само след 6 месеца престой в клуба.

В момента двамата треньори са на сергията и са предложени на боса на Лудогорец Кирил Домусчиев. Твърди се, че бизнесменът ще трябва да се бръкне с повече пари за единия от двамата, но за сметка на това щял да получи кадърен специалист.

Регенкампф и Петреску не са с голям стаж в професията, но вече записаха доста успехи. Първият спечели титлата на Румъния със Стяуа, след което направи силно представяне в Шампионска лига. Преди 5 години Петреску също стана първенец на родината си с Униреа и класира тима в турнира на богатите.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички