В Разград: Лудогорец маха Дерменджиев


В Разград: Лудогорец маха Дерменджиев

2613 1

Георги Дерменджиев е пътник, твърди вестник "България Днес", позовавайки се на източници, запознати със ситуацията в Лудогорец. Засега информацията е неофициална. Но сигналите за напрежение в лагера на шампионите стават все повече.

Загубата от Берое в Стара Загора с 1:2 сгъстява облаците над главата на Дерменджиев. Още по време на подготовката в медии, близки до клуба, се прокрадваха информации, че в отбора не всичко е наред. Поражението за купата потвърди това.

"За съжаление не можах да гледам мача с Берое, бях болен от грип - каза пред "България Днес" изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев. - Разбрах, че нашият тим не е играл добре. Искам първо да говоря с треньора и едва след това ще коментирам по-подробно. Нужно ми е да чуя неговото обяснение за поражението. При нас има един синдром, че трудно тръгваме в началото. И преди се е случвало да допускаме поражения на старта. Ще навлезем в ритъм и тогава ще се види истинското лице на Лудогорец. Мога да ви уверя, че смяна на треньора изобщо не е обсъждана."

Проблемът е, че в първенството "орлите" изостават с три точки от лидера ЦСКА и едно колебливо начало на пролетния полусезон може да прати титлата на "Българска армия". Сценарий, който едва ли ще се хареса на амбициозния собственик на Лудогорец Кирил Домусчиев. Той направи интересно изказване преди мача за купата с Берое.

"Заради многото си ангажименти не успях да видя какво се случва в Лудогорец - призна Домусчиев. - Пропуснах подготвителния период и лагерите в Турция и Испания. Разчитам на уменията на изпълнителния директор Ангел Петричев и старши треньора Георги Дерменджиев. Надявам се, че са добре подготвени. Дано отново бъдем онзи отбор, който познаваме."

Срещу Берое шампионите бяха далеч от най-добрата си форма. Това поставя тежки въпроси пред отбора. Треньорът Дерменджиев обаче е оптимист.

При отпадане за купата от Берое Дерменджиев със сигурност ще трябва да даде обяснение какво се случва с отбора не само пред Ангел Петричев, а и на Кирил Домусчиев.

В първенството Лудогорец има трудна програма. Шампионите първо гостуват на Литекс, а после приемат "Левски".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички