Дерменджиев може да е спокоен за поста си


Дерменджиев може да е спокоен за поста си

1307 0

"Гошо Дерменджиев си върши работата перфектно. Това, че някои играчи нямат мотивация и са бледи сенки на терена... да влезе той ли да играе?!Ще имам тежки разговори с футболистите ни, заради мотивацията. Говорих си с президента на Базел, който ми каза, че в началото и те са имали проблеми с мотивацията във вътрешното първенство и са постигали много лоши резултати", допълни той.

"Очаквам да станем шампиони. Всеки един мач отборът срещу нас трябва да играе на кръв, защото играят срещу Лудогорец и така могат да покажат, че имат ниво за нашето първенство. Ако погледнете шампионата всички отбори ни се хвърлят. Аз обаче не наричам това удари под кръста, защото така трябва да е в истинските мачове", каза Домусчиев.

"В последните месеци не се занимавам с футбол имам си други ангажименти и не съм гледал мача с Берое. Няма да водя разговори с футболистите, ясно ми е откъде идват проблемите, на треньорите също им е ясно. Оттук нататък това е работа на треньорите да вдигнат мотивацията и нагласата за предстоящите ни мачове. Дали ще се получи или не, времето ще покаже", каза още собственикът на шампионите.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички