Петев след историческия резил: Срам и безотговорност! Все едно играхме срещу Манчестър Сити


Петев след историческия резил:  Срам и безотговорност! Все едно играхме срещу Манчестър Сити
Снимка: Alexander Stoyanov / LAP.bg

4178 0

Наставникът на Лудогорец - Ивайло Петев, коментира кошмарното поражение с 1:7 от Нордселанд в Лигата на конференциите. На специалиста сякаш му идваше да потъне от срам след най-тежкото поражение на родния хегемон в евротурнирите в историята на клуба.

Мнението на Петев

"До този резултат се стигна на база на това, което показахме в самия мач. Допуснахме по детски начин някои от головете. Това е голяма безотговорност. Мога да се извиня на феновете. Поемам вината като треньор. Във всеки един мач нямаш право да допускаш по този начин голове. Нямам отговор, безотговорно е. Толкова ме е срам, че не мога да опиша", започна коментара си Петев.

"Все едно играхме срещу Манчестър Сити. За първи път ми се случва такова нещо в кариерата. Разбирам да са ни убили от игра и да имат много положения, но сами видяхте. Върнахме се в мача и последва грешка след грешка. Имахме 20 минути инициативата след 4:1, но пак сбъркахме, а накрая бяхме неузнаваеми. След смените станахме дори по-слаби", продължи специалистът

"Тази загуба може би ще ни дойде отрезвително. Трябва всеки да понесе отговорност, а аз съм първият за това. Днес беше срам и безотговорност. Мисля, че това няма да се повтори, но всеки трябва да поеме отговорност за това как се е представил", завърши Петев.

А ето какво каза капитанът на "орлите" в най-срамния мач на родния хегемон в Европа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички