Текпетей след резила на Лудогорец: Засрамени сме, извинявам се на нашите фенове


Текпетей след резила на Лудогорец: Засрамени сме, извинявам се на нашите фенове
Снимка: ludogorets.com

2162 0

Лидерът в отбора на Лудогорец - Бърнард Текпетей, говори след кошмарната загуба с 1:7 в Лигата на конференциите от Нордселанд на датска земя. Звездата на "орлите" заяви, че се срамува и се извини на почитателите на тима.

Коментарът на Текпетей

"Чувстваме се засрамени от начина, по който играхме и по който допуснахме такива голове. Извиняваме се на феновете и на всички. Това не е Лудогорец, направихме грешки и ще опитаме да се поправим в бъдеще. Поемаме отговорността.

Техният стил бе да пресират. Позволихме лесни голове, не сме ги подценили, но ни вкараха много лесни голове. Това е футболът и трябва да го приемем, това не е краят. Това е един турнир, в който все още продължаваме.

Ще е трудно. Предстои тежък период, повярвайте ми. Трябва да се вдигнем и да се фокусираме. Има мач в неделя, който ще опитаме да спечелим и да си вдигнем главите като футболисти. Чувстваме се много зле.

Това не е Лудогорец. Хората не са свикнали да ни виждат така, ще покажем на феновете, че ще се върнем и че сме голям отбор. Засрамени сме и това е положението", категоричен бе Текпетей след мача.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички