Петев ще бори Балкани, както се справи с ЦСКА, за Крумовград се оправда: Можехме да вкараме 10 гола


Петев ще бори Балкани, както се справи с ЦСКА, за Крумовград се оправда: Можехме да вкараме 10 гола
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

2706 0

Старши треньорът на Лудогорец - Ивайло Петев, даде традиционната пресконференция преди европейски сблъсък. "Орлите" посрещат в сряда от 21:00 часа Балкани от Косово на "Хювефарма Арена".

Възпитаниците на родния наставник имат да наваксват пасив от две попадения след изненадващото поражение в Прищина с 0:2. Петев заяви, че вярва във възможностите на всички и класирането остава голямата цел в сряда. 

Интересна връзка направи специалистът между борбата по родните терени през пролетта и тази, която се очертава с европейския съперник. В това отношение Петев обясни, че тимът трябва отново да работи заедно и като едно, за да се справи.  

Мнението на Петев

"Вярваме в класирането ни, но трябва да се постараем изключително много. Да, изиграхме много посредствен мач и допуснахме елементарни голове. На базата на срещата - можехме да вкараме поне един гол. 

Утре мачът трябва да е коренно различен и от самото начало да търсим победата. Имаме два гола пасив и трябва да сме умни. В никакъв случай не трябва да сме хаотични, но аз вярвам на всички играчи. Ще направи всичко възможно да продължим.

Може и опитът в Европа да ни помогне, но най-важното нещо е себераздаването на всеки, който играе и желанието за успех. 

Логично е Балкани да е по-прибран след резултата, но както и да се представи съперникът, ние трябва да търсим попаденията. 

Всички футболисти са на разположение. Очаквам реакция от всички играчи. Трябва да се преборим с напрежението. 

Гледах два пъти мача с Крумовград и смятам, че бяхме вяли в защита. Допуснахме три гола, но изтървахме 10. Като бягане не смятам, че нивото бе като с Балкани, защото играчите бягаха много повече. С лека ръка допуснахме три гола. 

Трябва да играем като отбор. По този начин излязохме от кризата през март месец. Всеки има качества и заради това е в отбора. Основното нещо утре е единството и всеки да играе за другия.

Залогът е голям. Трябва да направим всичко възможно да преодолеем съперника. Няма да е лесно, но от нас зависи как ще действаме в двубоя", обясни старши треньорът на Лудогорец по време на пресконференцията. 

Вижте кой ще е новият нападател на Лудогорец!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички