Петев: Превръщаме се в домакински отбор, Петрис в Лудогорец - лъжа


Петев: Превръщаме се в домакински отбор, Петрис в Лудогорец - лъжа
Снимка: Lap.bg

4761 0

Старши треньорът на Лудогорец - Ивайло Петев, сподели мнението си след второто поражение на възпитаниците му от началото на сезон 2023/24 в Първа лига. Те загубиха с 0:1 от Черно море във Варна. 

Поражението дойде в навечерието на плейофните двубои с Аякс за влизане в групата фаза на Лига Европа. Те ще стартират в четвъртък от 21:00 часа и ще може да ги проследите НА ЖИВО със SportLive.bg!

Мнението на Петев

"Трудностите си ги направихме ние. Само ние сме си виновни. Индивидуалните грешки дадоха самочувствие на Черно море. Гола не искам изобщо да го коментирам. 

Може и да е имало разконцентриране. Изводите остават за мен. Направих някои ротации. Сряда-събота, сряда-събота, логично. Сбъркахме повече, отколкото трябва. Черно море – събрани, използват наши грешки. Пообърка ни този гол. Единствено нашият отбор е виновен за тази загуба.

Дали трябваше да шутираме или не...Правихме непринудени грешки. Грешка след грешка. Това повлия на играта ни. Целият отбор, не само защитата.

Бих искал нервите да са в самата среща. Не знам дали има червен картон на Пластун. Относно червения на Тисера – това беше провокация от феновете, за футбола не е добре.

Съгласен съм, че трябва да се подобрим в гостуванията. Пред наши фенове изглеждаме по един начин, а навън – по друг. Черно море се беше прибрал, чакаше, ние позволихме наивен гол и след това се пообъркахме. Не можахме да намерим своя ритъм", обясни Петев след поражението от Черно море. 

Ето какво сподели и Илиан Илиев след победата на Черно море над Лудогорец!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички