Петев: Не е лесно, но винаги стигам до края в работата си


Петев: Не е лесно, но винаги стигам до края в работата си
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

1230 0

Треньорът на Лудогорец Ивайло Петев заяви, че спечелената 12-а титла на България е заслужена, но е била най-трудната в кариерата му. Бившият селекционер на Босна и Херцеговина посочи, че винаги изпълнява целта, която е имал, независимо къде работи.

"Преди месец казах, че при мен нещата се случват трудно, това е моята съдба, но в такива моменти човек се подобрява и учи нещо ново. Да, не е лесно, но аз винаги стигам до края. Във всеки един отбор, който съм водил, съм съумял да изпълня целта, която съм имал в определения клуб", заяви Петев пред БНТ.

"Много неща са решаващи, но най-важен е характерът, който проявихме в много от мачовете. От първия ден, когато дойдох, отборът не бе в най-доброто си състояние, но доста поработихме и физически, и тактически, но най-важно психологически. Защото Лудогорец изоставаше с четири точки и трябваше в движение да се подобряваме във всички аспекти", допълни наставникът.

"Най-голямата заслуга е на играчите. Всеки ден виждах, че те искат да се подобряват и напълно, за мен, заслужено спечелихме 12-а шампионска титла", каза още треньорът, извел "орлите" до първата им титла в Първа лига. Според бивш шеф в ЦСКА титлата на "орлите" не е заслужена, а открадната

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички