Петев коментира скандал със звезда на Лудогорец по време на мача с Локомотив София и заговори за орисия


Петев коментира скандал със звезда на Лудогорец по време на мача с Локомотив София и заговори за орисия
Снимка: ludogorets.com

8519 0

Треньорът на Лудогорец Ивайло Петев обяви, че най-важното е, че отборът е спечелил трите точки от мача срещу Локомотив София. Разградчани победиха с 1:0, като отправиха цели 30 удара по посока на вратата на съперника, като 14 от тях бяха точни.

МНЕНИЕТО МУ ЗА МАЧА

"Това е моята орисия. При мен винаги е било по-най трудния начин, но винаги съм стигал до там докъдето трябва да стигна. Мисля, че изиграхме нелош мач. Лошото е, че пропиляхме с лека ръка положения, концентрацията не беше на ниво. Искахме с промените през втората част да влязат играчи с по-силна енергия. Имахме много ситуации. Трите точки бяха най-важни в днешната среща. Имаме нашите проблеми, но като цяло съм доволен от днешната среща", започна коментара си Петев след мача на „Хювефарма Арена“.

"До голяма степен бе концентрацията. Положенията бяха много чисти. Това е нещо върху, което трябва да работим. Много ситуации пропиляхме днес. Надявам се в следващите мачове да имаме по-малко положения, но повече голове.", отсече специалистът.

ЗА СКАНДАЛНАТА СИТУЦИЯ ПРИ СМЯНАТА НА ТЕКПЕТЕЙ

"Хубаво е, че всеки един иска да играе. Казвам и на тях, че всеки, който е сред първите 11 е щастлив. Няма проблем между нас, всичко е наред. Имаме много добър колектив, което ме прави оптимист занапред", каза Петев относно ситуацията при смяната на Бърнард Текпетей, когато ганаецът не реагира добре и показа, че не е доволен.

"Има още много мачове до края. Гледаме нашата работа, нашия отбор, да се подобряваме във всеки мач - това е нашата цел."

ЗА СБЛЪСЪКА С ЧЕРНО МОРЕ ЗА КУПАТА

Аз не мисля, че сме се представиили лошо в този мач. Допуснахме две груби грешки и в този мач имахме много ситуации за гол. До голяма степен сме доста по-стабилизирани във фаза защита. Това е турнирен двубой, в който излизаме само за победа", сподели Петев относно мача за първенството с Черно море и предстоящия такъв от полуфиналите за Купата на България срещу варненци.

А ето какво обяви треньорът на Локомотив София.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички