Генчев изчетка здраво Лудогорец и отсече: Този двубой трябва да ни е пример за отдаденост и борбеност


Генчев изчетка здраво Лудогорец и отсече: Този двубой трябва да ни е пример за отдаденост и борбеност
Снимка: Lap.bg

10038 0

Треньорът на Локомотив София  Станислав Генчев изрази мнението си след мача с Лудогорец. Столичните „железничари“ загубиха с 0:1 на „Хювефарма Арена“ в Разград.

МНЕНИЕТО МУ ЗА МАЧА  В РАЗГРАД

Изключително е трудно, когато второто полувреме играем с човек по-малко срещу най-класния отбор с най-добрите футболисти в България. За съжаление, от ситуация, в която най-малко очаквах, а именно статично положение получихме гола. От този мач можем да извадим само позитиви. Този двубой трябва да ни е пример за отдаденост и борбеност“, коментира след мача Генчев.

45 минути с човек по-малко никак не е лесно. Ударите обаче не бяха от чисти ситуации, което беше и наша цел, а именно да ги оставим да шутират от по-далечно разстояние. Не съм гледал ситуацията с втория жълт картон на Селсо Рапосо. Аз реагирах бурно, защото в сряда няма да мога да го използвам, а този мач е изключително важен за нас“, продължи наставникът на столичани.

БИТКАТА С ЦСКА 1948 ЗА КУПАТА НА БЪЛГАРИЯ

„В последните ни пет мача имаме четири победи. Мачът с ЦСКА 1948 ни даде добър урок и си взехме поуките. Играем така, както нашите фенове и нашия собственик заслужават. Надявам се в мача за Купата България с ЦСКА 1948 да излезем краен победител“, завърши  Генчев, коментирайки предстоящия първи полуфинал за Купата на България срещу ЦСКА 1948.

А ето как се разви мачът на „Хювефарма Арена“.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички