Петев е категоричен какво ще помогне на Лудогорец, за да спечели всяка купа, за която се бори


Петев е категоричен какво ще помогне на Лудогорец, за да спечели всяка купа, за която се бори
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

3628 0

Наставникът на Лудогорец Ивайло Петев бе категоричен, че отборът му се бори за всяка една възможна титла и купа. Разградчани отстраниха Черно море на полуфинала на Купата на България и във финалния мач ще играят срещу ЦСКА 1948.

Лудогорец играе за всяка купа

"Мисля, че не играхме чак толкова лошо, имахме четири или пет 100%-ови ситуации и можехме да решим мача много по-рано. За жалост, допуснахме една колективна грешка накрая и се стигна до продължения. Не мисля, че имахме чак толкова чисти ситуации в продълженията, но се старахме да създадем. Поздравявам Черно море, който игра отлично в защита. Отидохме да дузпи, безапелационни бяха нашите изпълнения и отиваме на финал. Лудогорец не е бил на финал от шест години. Поздравявам момчетата и сме доволни", заяви Петев след двубоя.

"Отбор като Лудогорец и играчите, с които разполага, трябва да се здрави психически, защото всеки мач се играе за победа, играем за всяка купа. Трябва да държим на напрежение, защото напрежение има във всеки един мач. Готов е отборът за финали. Откакто съм дошъл всеки един мач е финал. Въпросът е как ще изглеждаме. Естествено, че това, че не сме се класирали за финал толкова години, дава мотивация. Борили сме се за това и сме го извоювали. Има още време до финала. Най-важното нещо е да възстановим играчите и да сме готови за първенството", каза още специалистът. След двубоя Кирил Десподов призна, че мечтае за дубъл, но и направи комплимент на ЦСКА 1948.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички