Кирил Десподов мечтае за дубъл, но призна: ЦСКА 1948 може да играе футбол


Кирил Десподов мечтае за дубъл, но призна: ЦСКА 1948 може да играе футбол
Снимка: Getty Images

3175 0

Капитанът на Лудогорец - Кирил Десподов, коментира ситуацията с отбора след драматичното елиминиране на Черно море на полуфиналите за Купата на България. 

По този начин "орлите" ще спорят на 24-и май за трофея срещу ЦСКА 1948, като 11-кратните шампиони не са се класирали от 2017 г. насам, докато това е първи финал за "червените".

Мнението на Десподов

"Доста тежък мач като цяло. Ние си го направихме тежък. Дори и равен, ако бяхме завършили, отивахме на финал. При една грешка от наша страна дадохме самочувствие на Черно море, който днес се справи много добре. Получи се интересен мач за зрителите, радостното е, че успяхме да отидем на финал.

Схемата на Черно море ни изненада, но ние се напасваме срещу схемата на противника. Треньорът ни казва как да противодействаме. Мисля, че се справихме добре, направихме доста положения. Щастливи сме, че след този тежък мач и дузпи успяхме да отидем на финал.

Определено ЦСКА 1948 е отбор, който може да играе футбол. Имат качествени българи. Смятам, че ще се получи доста качествен двубой. Не са отбор, който трябва да се подценява. Очаква ни тежък двубой, но сега мислим само за Локомотив. Винаги съм казвал, че искам да печеля отборни награди. Дай боже тази година да е дубъл. Аз като футболист мога да ти отговоря, че това напрежение е хубаво. Всеки мач си на 200%", призна капитанът на Лудогорец.

Вижте какви съмнения за дузпа за Черно море имаше срещу Лудогорец!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички