Чибота: Лудогорец е шампион с причина, трябва да влезем в Европа


Чибота: Лудогорец е шампион с причина, трябва да влезем в Европа
Снимка: Screenshots

1193 0

Футболистът на Лудогорец Мавис Чибота, който отбеляза победния гол за разградчани срещу Берое, говори след края на срещата. „Орлите“ победиха с 2:1 и спечелиха българското първенство за девети пореден път.

"Искам да благодаря на отбора, щаба и на феновете, ще продължим да се подобряваме. Сега опитваме да спечелим всеки един момент, това е нашата цел, трябва да влезем в Европа, и ще мислим какво ще правим през следващия сезон", заяви Чибота след двубоя. 

"Днес беше трудно, започнахме добре, но след 10 минути Берое започна да играе по-добре. Ние сме шампионите с причина. За нас не се очаква да бъде лесно. Много съм щастлив в Лудогорец, чувствам се добре, искам да благодаря на щаба, играчите и привържениците. Те ме направиха част от това семейство. Този двубой бе за рождения ден на Караманджуков, поздравявам го. Нека завършим този, пък тогава ще мислим за следващия, който започва след около месец", завърши той. А какви цели обяви пък Ангел Петричев след двубоя - може да видите в този материал.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички