Павел Върба посочи промяната в Лудогорец, донесла успеха срещу Славия


Павел Върба посочи промяната в Лудогорец, донесла успеха срещу Славия

674 0

Наставникът на Лудогорец Павел Върба сподели, че активността през целия двубой на разградчани е донесъл и успеха срещу Славия. Той допълни, че се правят промени и ще имат нужда от време, докато намерят оптималната си форма.

"В този мач бяхме достатъчно опасни в предни позиции. Славия също имаше своите шансове. Първото полувреме имахме 5-6 ситуации. Последният пас не беше точен и не успяхме да вкараме положенията си. След това ни се усмихна щастието и вкарахме първия гол. Това ни даде голямо предимство в мача. Вторият гол реши мача", заяви Върба след двубоя.

"Направихме някои промени в стартовия състав. Знаете, че заради коронавируса имахме достатъчно проблеми. Във футбола трябва да имаш чиста глава. Срещу Ботев Враца не ни бях чисти главите и за това не можахме да играем добре в двубоя. Бяхме много по-активни от предния мач. Но когато играем у дома трябва да сме много активни. Това помогна днес за успеха.

"В Лудогорец стават промени от това, което сте свикнали да виждате до момента. Може би ще ни трябва малко повече време, за да влезем в оптимално състояние. Но ще се върнем там, където сме били", добави специалистът. 

А от Будучност демонстрираха увереност и заявиха, че няма страх от Лудогорец и няма кой да ги спре.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Кратки истории


Куман е обсебен и лудо влюбен в Барселона

Преди да бъде назначен за треньор на тима, Куман прекара 7 години в Барселона, шест като играч, една - като систент...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама