Павел Върба посочи промяната в Лудогорец, донесла успеха срещу Славия


Павел Върба посочи промяната в Лудогорец, донесла успеха срещу Славия
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

1617 0

Наставникът на Лудогорец Павел Върба сподели, че активността през целия двубой на разградчани е донесъл и успеха срещу Славия. Той допълни, че се правят промени и ще имат нужда от време, докато намерят оптималната си форма.

"В този мач бяхме достатъчно опасни в предни позиции. Славия също имаше своите шансове. Първото полувреме имахме 5-6 ситуации. Последният пас не беше точен и не успяхме да вкараме положенията си. След това ни се усмихна щастието и вкарахме първия гол. Това ни даде голямо предимство в мача. Вторият гол реши мача", заяви Върба след двубоя.

"Направихме някои промени в стартовия състав. Знаете, че заради коронавируса имахме достатъчно проблеми. Във футбола трябва да имаш чиста глава. Срещу Ботев Враца не ни бях чисти главите и за това не можахме да играем добре в двубоя. Бяхме много по-активни от предния мач. Но когато играем у дома трябва да сме много активни. Това помогна днес за успеха.

"В Лудогорец стават промени от това, което сте свикнали да виждате до момента. Може би ще ни трябва малко повече време, за да влезем в оптимално състояние. Но ще се върнем там, където сме били", добави специалистът. 

А от Будучност демонстрираха увереност и заявиха, че няма страх от Лудогорец и няма кой да ги спре.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички