Чудо: Играчите на Лудогорец минаха през коронавируса за седмица


Чудо: Играчите на Лудогорец минаха през коронавируса за седмица
Снимка: Ludogorets.com

1534 0

Нападателят на Лудогорец Клаудиу Кешерю вече е дал 2 отрицателни теста за коронавирус, а неговият съотборник - Жоржиньо, е дал 1 отрицателна проба, като се чака потвърждение и чрез втория направен тест. Така разградчани се "изчистиха" от коронавируса само за 1 седмица.

Точно миналият четвъртък (6 август) от Лудогорец обявиха, че и двамата са дали положителни проби. Именно поради този факт, те не бяха налични за Павел Върба при изненадващата загуба от Ботев (Враца) на старта на новия сезон с 1:3. Новината за оздравяването на двамата е изключително добра за хегемона у нас, тъй като му предстоят тежки мачове срещу Славия и Черно море, както и сблъсък в Шампионска лига срещу Будучност.

Ето какво написаха "орлите" на официалния си сайт относно двамата си футболисти:

"Голмайсторът на Лудогорец Клаудиу Кешерю пребори COVID-19. Румънският нападател даде последователно два негативни PCR теста, направени в различни лаборатории. Кешерю изкара заболяването без симптоми и се чувства отлично.

Жоржиньо даде първи негативен резултат. Лудогорец очаква резултатите и от втория PCR тест на халфа. Подобно на Кешерю, националът на Гвинея-Бисау е чувства много добре и няма симптомите, присъщи на COVID-19".

А от Будучност демонстрираха увереност и заявиха, че няма страх от Лудогорец и няма кой да ги спре.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички