Стойко Сакалиев: ЦСКА и Лудогорец ще се борят за титлата, 1948 - за оцеляване, а Левски ще е извън топ 3


Стойко Сакалиев: ЦСКА и Лудогорец ще се борят за титлата, 1948 - за оцеляване, а Левски ще е извън топ 3
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

2124 0

Бившият футболист на ЦСКА Стойко Сакалиев направи своя прогноза за сезона в българската Първа лига. Според него, пълният дебютант в елита - ЦСКА 1948, ще се бори за своето оцеляване, кръвният враг Левски ще е извън топ 3, а за титлата ще се борят ЦСКА и Лудогорец.

"Хубаво е като искаш да подражаваш на някой и си припишеш дадено име, но няма как да си припишеш фенове. Няма как да си плешив, да имаш три косъма, които вятърът да ги вее, а ти да си мислиш, че имаш много коса – няма смисъл. Без фенове, няма отбор.

Този отбор 1948 ще се бори за оцеляване, макар да имат доста класни футболисти в отбора. Този клуб, рано или късно, ще отиде там, откъдето е дошъл. В техния сектор имаше 7 човека, то се видя. Да, можеш да събереш фенове като някои други отбори – с водичка и почерпка, но погледнато реално това, което УЕФА и феновете признават, е ЦСКА. Дори те си смениха емблемата и сложиха нещо, което те си знаят какво е" - започна той пред "Канал 3".

"Левски ми се видя слаб, много слаб на старта. Аз, въпреки моето специално отношение към тях, бих искал, по някакъв начин, да има Левски и ЦСКА, каквито бяха преди години, за да могат зажаднелите за футбол фенове в България да гледат интересно първенство. Тази година обаче „сините“ не ги виждам дори в тройката, защото има доста добри отбори. Локомотив Пловдив и Берое са клубове с амбицията да се борят за тройката, дори и Ботев, а те рано или късно ще покажат своя потенциал. Според мен Лудогорец и ЦСКА ще се борят за титлата" - допълни още Сакалиев.

Междувременно, ЦСКА коментира дали ще съди италианския Каляри заради Кирил Десподов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички