Павел Върба иска от Лудогорец да "отмъсти" на Левски


Павел Върба иска от Лудогорец да "отмъсти" на Левски
Снимка: Оф. сайт на Левски

1908 0

Треньорът на Лудогорец Павел Върба остана доволен от представянето на своите футболисти при разгромната победа над Дунав Русе. Наставникът на "орлите" заяви, че се надява, че отборът ще успее да си върне на Левски за загубата в Купата на България още през идния уикенд, когато Лудогорец отново гостува на "сините".

“През второто полувреме играхме на по-ниски обороти, може би заради тежките 120 минути срещу Левски. Като цяло след десетата минута играхме, както искам да го правим винаги. Може би мачът за Купата бе причината да не влезем добре в двубоя днес, но бързо се ориентирахме", започна Върба.

"В мача взеха и участие играчи, който не бяха взимали участие до този момент. Доволен съм от представането тази вечер. Веднага след мача с Левски казах, че сме изиграли хубав мач, като единствено бях разочарован, че не успяхме да спечелим. Надявам се в следващия мач да го върнем на Левски”, добави още той.

Междувременно стана ясно, че мачовете в Първа и Втора лига ще се играят пред празни трибуни (повече по темата четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички