Партизан излиза с офанзивна схема срещу Лудогорец


Партизан излиза с офанзивна схема срещу Лудогорец
Снимка: Getty Images/Guliver

1434 0

Треньорът на Партизан Марко Николич смята да подходи доста смело в първия мач с Лудогорец в Разград от третия предварителен кръг на турнира Шампионска лига.

Сърбинът е решил да не променя схемата и да заложи на изпитаното 4-4-2. Именно с тази постройка тимът игра и в двата мача с далеч по-непретенциозния ХБ Торшавн от Фарьорските острови. В гостуването, въпреки че спечелиха с 3:1, „гробарите“ показаха някои колебания, които бяха забелязани от помощник-треньора на Лудогорец Явор Вълчинов.

Очаква се атаката на Партизан в Разград да водят Данко Лазович и Шкулетич. Треньорът Николич разчита именно първият да поведе отбора към плейофите на Шампионска лига. До последно специалистът ще умува кой да почне на десния фланг на полузащитата. С по-големи шансове за титулярно място е Андрия Живкович.

18-годишният талант бе част от юношески национален отбор на Сърбия по време на европейското в Унгария. Той обаче бе отзован още преди мача с България от груповата фаза. Другият вариант за дясно крило е Предраг Лука. Предвид скандала, разразил се по оста Партизан и федерацията на Сърбия, едва ли Живкович ще остане резерва.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички