Голубович: Кризата в Лудогорец е психологическа


Голубович: Кризата в Лудогорец е психологическа

1131 0

"Кризата от началото на сезона в Лудогорец е психологическа, а не игрова". Откровението направи пред "България Днес" доскорошният вратар на "орлите" Урош Голубович.

Шампионите излизат днес от 21,00 ч. на стадиона в Разград в мач от III предварителен кръг за Шампионска лига срещу Партизан. Реваншът е след седмица в Белград.

Голубович пристигна вчера в България специално за да подкрепя бившия си тим срещу този от родния му град.

"Дойдох да гледам мача и да подкрепя съотборниците си, които са ми и приятели - твърди сърбинът. - Мачът ще е по-труден от миналата година, когато Лудогорец излезе краен победител. Партизан едно, че ще търси реванш, но и второ - двата отбора вече добре се познават. Затова ще е труден мач, дано българският отбор вземе преднина, иначе в Белград ще е доста трудно."

Според Голубович резултатите на бившия му тим от началото на сезона не показват игрова криза, а по-скоро психологическа. Затова е важно да се вземе преднина в мача тази вечер.

"В Разград са все футболисти, които играят вече втори-трети сезон заедно. Не може да мислим, че са забравили как да играят. По-скоро има някаква психологическа криза, може още да не са се настроили за голям футбол, какъвто играхме през миналия сезон. Сигурен съм, че тази вечер ще е друго! Ще видим истинското лице на Лудогорец, обяснява сърбинът.

За Урош е необяснимо и как Литекс отпадна в пресявките за Лига Европа от унгарския Дьошгьор. "За мен това бе изненада. Имат добри футболисти, добра селекция, изграден отбор, а и Балъков е треньор. Виж, ЦСКА не ме изненада. Стойчо Младенов пак направи отбор с 15 нови играчи и много ясно, че не може да заиграят за седмица-две. Там проблемите са и в самия клуб. Дано догодина и те да се оправят и да играят в групите", пожела Голубович.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички