Треньорът на Партизан: Притеснява ме офанзивната четворка на Лудогорец


Треньорът на Партизан: Притеснява ме офанзивната четворка на Лудогорец

1143 0

Футболистите на Партизан (Белград) пристигнаха в България за двубоя си с Лудогорец (Разград). Сръбският вицешампион излиза на "Лудогорец Арена" утре вечер в 21 ч.

В състава на Марко Николич няма кадрови проблеми и треньорът ще може да разчита на всичките си футболисти. Сърбинът смята, че двата отбора имат равни шансове в двубоя.

"Очаквам тежък мач между два силни отбора. Познаваме добре Лудогорец, който е тим с 14 чуждестранни играчи. Миналата година се представиха силно в Лига Европа, записвайки победи над отбори като ПСВ (Айнхдовен), Динамо (Загреб) и Лацио. Най-силната страна на съперника е офанзивната четворка, в която са Безяк, Марселиньо, Мисиджан и Мишо Александров. Дани Абало също е остър играч" - каза треньорът на Партизан Марко Николич.

"Утре излизаме срещу отбор, който миналата година постигна много в евротурнира и изигра доста качествени мачове, но ние сме дошли тук, за да вземем добър резултат преди реванша след седмица" - каза капитанът на Партизан Саша Илич.

Малко преди сърбите, във Варна кацнаха и съдиите, които ще ръководят двубоя. Главен арбитър на срещата е 34-годишният датчанин Кен Хансен.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички