"Парите не са достатъчни": Звезда разкри провален трансфер между Лудогорец и гръцки гранд


"Парите не са достатъчни": Звезда разкри провален трансфер между Лудогорец и гръцки гранд
Снимка: ludogorets.com

1694 0

Продадената през зима звезда от Лудогорец Каули Оливейра, разкри за провалена сделка между 11-кратните български шампиони и гръцкия гранд - Панатинайкос. Припомняме ви, че през изминалите месеци се заговори за заформен скандал между бразилския офанзивен играч и Кирил Десподов, което е принудило босовете на клуба да продадат един от двамата.

В крайна сметка Каули се завърна в родината си с трансфер в Баия срещу близо 2,3 милиона евро по време на зимния трансферен прозорец. Именно той обаче сподели пред гръцкото издание "Атлос Нюз”, че е бил напът да акостира в южната ни съседка.

Провалената сделка по оста България - Гърция

"Що се отнася до трансфера ми в Панатинайкос, наистина не знам точно какво се случи. Преговорите се проточиха доста дълго време през зимата и очаквах, че клубовете (Панатинайкос и Лудогорец) ще се разберат, но офертата на гръцкия отбор беше по-ниска от клаузата в договора ми за откупуване.

От Лудогорец бяха категорични още от първия момент, че предложените пари са недостатъчни. Мисля, че хората от Панатинайкос бяха подразнени, че от Лудогорец не променят позицията си по време на разговорите, които продължиха наистина доста дълго време. Предложението им остана същото и в един момент нещата зациклиха. Така нещата приключиха", споделя нападателят.

Вижте какъв рекорд е постигнал Шимунджа начело на Лудогорец!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички